Email info@ccescocia.cat
Tel. (soliciteu el numero per email)
Facebook logo Troba'ns al Facebook

Qui Som


Cagatió 2008, EdimburghSom una organització sense ànim de lucre, membre del Scottish Council for Voluntary Organisations, i portada al 100% per voluntaris amb l’objectiu de compartir i promoure la cultura i llengua catalanes a Escòcia.


El Centre Català d’Escòcia va començar a Edimburg l'any 1998 a partir de la iniciativa d'un grup de mares que volien transmetre les seves arrels als fills.


Amb el temps el Centre, que continua estant gestionat per un comitè de voluntaris, ha crescut i evolucionat fins a convertir-se en un punt de trobada de la cultura catalana i escocesa, sent actualment una "Charity" oficial i membre de l'Scottish Council for Voluntary Organisations.


Els càrrecs del comitè estan sotmesos a reelecció anual per votació dels socis, durant la Reunió General.

Erola Pairó, Presidenta David Armingau, Tresorer Marc Sabaté, Secretari
Erola Pairó
Presidenta
David Armingau
Tresorer
Marc Sabaté
Secretari

I tots els membres del casal que també col.laboren penjant els pósters, comprant les roses, rentant les tasses, portant idees, il.lusions i amics ...

Moltes gràcies a tots !


Degut a un seguit de generalitzacions aparegudes en els mitjans de comunicació a Catalunya, ens veiem obligats a recalcar que, tot i estar enregistrats oficialment com a casal català, el Centre Català d'Escòcia no té un local fixe, personal pagat ni horaris de visita.

Tot el que organitzem ho fem durant el nostre temps lliure i perquè volem compartir i promoure una cultura i un país que estimem.