Email info@ccescocia.cat
Tel. (soliciteu el numero per email)
Facebook logo Troba'ns al Facebook

Secció Jove

 

Catalan Day, 2010La secció Jove del Centre Català d’Escòcia som un grup de persones de diferents edats (ja que de fet, ser jove o no, no només depèn de l’edat sinó sobretot de l’esperit, oi?) que hem organitzat diverses activitats a Edimburg.


A destacar, l’any 2010 vam celebrar el primer ‘Catalan Day in Edinburgh’ i vam convidar una colla bastonera de Catalunya.


També hem celebrat la Diada Nacional de Catalunya, l’11 de setembre, tot escoltant i ballant música catalana de tots els temps.


Per la Castanyada o Halloween, vam organitzar una sessió de cinema català de terror tot ben remullat amb unes castanyes, munyatos i moscatell.


Castanyada, Edimburg 2010Els membres de la secció Jove tenim moltes idees i projectes que ens agradaria tirar endavant. Per exemple, què et semblaria tenir una Penya Barcelonista amb qui poder celebrar les victòries del Barça? O bé, t’agradaria descobrir Escòcia a peu i poder formar un grup excursionista? O bé, t’agradaria poder convidar grups i bandes musicals catalanes a Escòcia? Tot això son idees i projectes que es podrien tirar endavant si t’hi apuntes.


Necessitem gent amb empenta i ganes de participar a tot això. Si a més, a més tens altres idees, fes-nos-les saber!

T’esperem!

Per veure on és la propera trobada, mira el Calendari d'Activitats o segeuix-nos al Facebook.